Gratis oriëntatie gesprek

Oriëntatie gesprek

Wil je graag je hoofd en gevoel meer met elkaar verbinden?

Maar merk je in de praktijk dat het nog niet makkelijk is om de switch te maken van de wens naar daadwerkelijke verandering.

Waardoor je in ongewenste patronen zit, maar nog niet de tools en ervaringen hebt ontdekt die je helpen om een nieuw patroon te ontwikkelen.

Wil je graag weten hoe ervaringsgericht leren met paarden je op weg kan helpen? En ben je leergierig hoe:

  • Je de waardevolle informatie die in je lijf zit kan herkennen, erkennen en waarderen.
  • Je de regie kan houden bij onprettige emoties en sensaties zodat je evenwichtig aan je eigen stuur blijft staan.
  • Je balans kan zoeken naar een relatie die voor beide betrokken prettig is.

Dan ben je van harte welkom bij een gratis oriëntatie gesprek. Het strategie gesprek duurt 1 uur waarbij we in gaan op een aantal vragen die je ter voorbereiding hebt beantwoord. Tijdens het gesprek doe je meteen een leerzame ervaring op met de paarden. Hierdoor neem je al mooie inzichten mee naar huis.

Dit gesprek bied ik je gratis aan omdat ik het iedereen gun om kennis te mogen maken met de waarde die paarden en coaching je te bieden heeft. Als je na het strategie gesprek verdieping en verbreding zoekt, dan wil ik je graag verder helpen in een coaching traject waarbij ik je leersituaties bied in ervaringsgericht leren met paarden waarbij nieuwe inzichten en vaardigheden ontsluiten.

Referenties

“De paardencoaching was een mooie manier van ervaringsgericht leren. Ik was bekend met mindfullness, veel oefeningen of delen ervan kwamen terug in de oefeningen met de paarden. Ik vond het prettig dat het in de buitenlucht was. Er was daarnaast aandacht voor het voelen en aangeven van je grenzen, je hoeft niets te forceren maar je bespreekt het wel. Je blijft dicht bij jezelf en kiest steeds wat op dat moment het meest belangrijk voor je is om van te leren. Het resultaat voor mij is af en toe stilstaan bij wat je eigen gevoel is en wat je zelf wilt. Dat is voor mij belangrijk want als ik daar geen tijd voor maak, lijkt alles door te racen. ~ A. – Orthopedagoog” 

“De coaching is gericht op jezelf als persoon beter te begrijpen; Je bewust worden van onder meer je eigen gevoelswereld, normen en waarden in situaties aan de hand van het paard. Hierbij werd er zonder (ver)oordeel(ing) gehandeld en was er veel ruimte voor eigen interpretatie. Persoonlijk was ik met veel zaken al bekend, maar ik vond de andere insteek (aan de hand van het paard jezelf ervaren) interessant. Daarnaast heeft deze ervaring opgeleverd dat ik een eigen wens verder ben gaan volgen, namelijk: Paardrijden.” Tamara ~ Psycholoog

Heb je ook belangstelling voor een oriëntatie gesprek, vul dan onderstaand je gegevens in.