Gratis e-boek “In verbinding grenzen stellen”

Je komt vast net als iedereen wel eens in een situatie waar jouw grenzen worden uitgedaagd. Soms is het makkelijk om grenzen te stellen, maar lang niet altijd en in elke situatie. Er zijn veel factoren die meespelen als het gaat over het stellen van grenzen, zoals de rol die je aan kan nemen of de situatie waar je je in bevindt. Bijvoorbeeld tijdens je werk, met een klant, je leidinggevende of teamlid. Of bij een familiebijeenkomst als ouder, broer of zus of als (klein)kind. En hoewel omstandigheden het je makkelijker of moeilijker kunnen maken, in alle gevallen neem je jezelf mee, met de vaardigheden die je hebt geleerd. Grenzen stellen is ook een vaardigheid. Een vaardigheid waar je steeds beter in kan worden en die je mee kan nemen in alle omstandigheden. Zodat grenzen stellen je helpt om in verbinding met jezelf te blijven, waardoor je de verbinding met de ander kan vergroten.

Ben je benieuwd met welke elementen je je vaardigheden in het stellen van grenzen kan vergroten? Download dan mijn e-book en lees hoe je ontspannen en overtuigend grenzen kunt stellen waardoor het vertrouwen in de onderlinge relatie vergroot kan worden. Ben benieuwd wat jij eruit haalt!  

Van Janny mocht ik de volgende reactie ontvangen:
Ik wil je bedanken voor  het mogen lezen van je e-book. Dankzij jouw gedachtes, kijkje in jouw leven, kan ik weer beter begrijpen hoe ik in het leven sta. En nog veel  belangrijker, hoe ik het leven nog beter leefbaar kan maken voor mezelf en mijn naasten.
Ik vond het allemaal heel helder geschreven .